U nedavnom intervjuu za medije Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, ispričala je kako je njen sin Aleksandar donio potpunu transformaciju u njezin život. Također je priznala ljubav i podršku koju joj je pružio njezin suprug, što je bilo ključno u njenom uzdizanju. Veselinov je ostao škrt na riječima o mogućnosti proširenja obitelji. Nadalje, ispričala je da su ove godine bili na obiteljskom odmoru u Grčkoj, gdje su se tijekom istog putovanja zaručile njezine sestre.

Saška se prepričala o nezaboravnom putovanju u Grčku sa sestrom i budućim šogorom koje je završilo romantičnom prosidbom. Sjećanje na zapanjujući zalazak sunca kojem su svjedočili na brodu ostat će zauvijek u njoj. Kasnije su otputovali u Crnu Goru gdje su proveli mjesec dana. Za to su vrijeme Saškini roditelji naizmjence pomagali oko sina. Dok joj je majka bila odsutna, otac je u Beogradu čuvao njihovu ljubimicu papigu Pipi. Unatoč pomoći, briga o njihovom sinu Aleksandru bila je relativno laka. Često su ga vodili sa sobom kad su izlazili, a biti jedini njegovatelj nije im bilo strano niti neželjeno iskustvo.

Često čujem žene kako izražavaju osjećaje poput “Moja druga osoba ne pomaže oko našeg djeteta.” Teško mi je shvatiti kako te žene ulaze u veze bez zajedničke odgovornosti prema svojim potomcima. Nasuprot tome, Aleksandrovo uvođenje u naše živote bilo je motivirano čistom ljubavlju. S nestrpljenjem smo iščekivali njegov dolazak i zajedničkim snagama ispunjavali sve obveze vezane uz njegovu brigu. Vjerujem da je to kombinacija navike i instinkta. Saška je spomenula mogućnost proširenja obitelji, ali i otkrila osjeća li njezin suprug Đorđe ljubomoru.

Jako cijenim svoju vezu s Aleksandrom i cijenim svaki naš zajednički trenutak. Naša me neobjašnjiva veza često potakne da ga probudim poljupcima. Unatoč svojoj mladosti od 23 godine, ne vidim potrebu da u bilo što žuri prebrzo, iako bih bio sretan da se naša obitelj u budućnosti proširi. Za sada sam zadovoljan ići korak po korak. Aleksandra i ja dijelimo duboku i iskrenu vezu koju ne mogu narušiti trivijalne stvari kao što su fotografije na Instagramu, koje on često radi za mene. Oboje smo hedonisti i uživamo iznenaditi jedno drugo, uživajući u procesu. Najvažnije mi je imati nekoga kraj sebe na koga se uvijek mogu osloniti. Dok Đorđe i ja dijelimo mnogo sličnosti, malo se razlikujemo u našim osobnostima. Ja sam sklona biti izravna i temperamentna, dok je on strpljiv i smiren. Svakodnevno kontinuirano stječemo znanja i napredujemo u našem odnosu. Naše najznačajnije postignuće do sada bilo je stvaranje iskrenog i trajnog prijateljstva. Ovo prijateljstvo će nedvojbeno biti čvrst temelj za odgoj našeg djeteta u godinama koje dolaze.