OBJAVLJENA SLIKA MARINE TUCAKOVIĆ SA ZLATIBORA, MRŠAVO I BLIJEDO LICE, LOŠE IZGLEDA: Suprug Aleksandar otkrio jezive detalje o njenom zdravlju

0
203

Nakon što je društvene mreže obišla fotografija Marine Tucaković, koja je nastala na odmoru na Zlatiboru, njen suprug Aleksandar Radulović Futa je otkrio detalje njenog zdravstvenog stanja.

– Šta da vam kažem u ovakvoj situaciji… Cijela ova situacija oko virusa samo još više utiče na njeno stanje. Sve vrijeme je zatvorena u kući, slabo se kreće zbog toga što ne smije. A sve to dovodi do njenog depresivnog stanja. Ona je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija – ispričao je kompozitor za Star.

– Normalno je da joj je loše zbog svih terapija koje dobija. Po cijeli dan spava, ne ustaje iz kreveta nikako. Umorna je i smlaćena, ali neka je, nek se odmara, ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara, da se ne izlaže stresu i da leži. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ni na telefon ne javlja.