NOVI TALAS VIRUSA NA POMOLU! Evo zbog čega je važno da merite saturaciju ako imate koronu!

0

Svakodnevno imamo priliku čitati većinom negativne vesti poput onih koje se tiču trenutnog rata na području Ukrajine, ekonomske i političke krize kakva se ne pamti, pa je pandemija korone virusa krajem meseca februara pala u drugi plan. Ali nije se završila. Ona je upravo razlog zašto sada imamo veliku ekonomsku krizu u ovom omeru a koliko će vremena proći sa posledicama niko ne može sa sigurnošću reći.

Svi se sećaju kada je krajem 2019. godine javljeno da je iz Kine krenuo novi virus i mnogim ljudima u Evropi je to bilo smešno i niko nije verovao da će to doći u Evropu jer svakodnevno možemo čuti priče o raznim virusima koji su inače deo svakodnevnice za zemlju kao što je Kina. Nažalost, virus je došao i od tada su nam se životi promenili iz korena.

Mnogi ljudi su ostali bez dragih članova porodice, a mnogi snose fizičke posledice zbog bolovanja od ovog virusa. Sada iako je rat i sva medijska pažnja usmerena na njega, počele su se javljati nove informacije oko pandemije a to je da je trenutno u Srbiji već nekoliko sedmica unazad imamo preko 1.000 zaraženih po jednom danu.

Mi vam danas donosimo neke savete i na šta da obratite oprez, jer su ove stvari itekako ispitane protekle 3 godine. Pre svega, kod težih slučajeva covid 19, koronavirus izaziva pneumoniju, pa se detektuje i nizak nivo kiseonika u krvi, koji se stručno zove saturacija. Kako bi bili sigurni u svoje zdravlje, posetite ovaj link i pročitajte detaljno ostatak jer ako smo naučili nešto kada je u pitanju korona je to da je jesen itekako opasna a predviđa se i novi val.