NOVI RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA IZMEĐU NJIH DVOJICE… Brutalno prozivanje i još brutalniji odgovor – NEVEROVATNE FOTOGRAFIJE (FOTO)

0

Danas je sasvim normalno da poznate i javne ličnosti vode rat na društvenim mrežama i preko medija. To oni rade svakako da bi privukli pažnju na sebe i bili prisutni u medijima. Nedavno se pojavio novi “rat” preko društvenih mreža između popularnog pevača i rijaliti zvezde Slobe Radanovića i jednog od najpoznatijeg TikTokera u Srbiji Andriji Milivojević, poznatijeg kao Wajwai. Saznajte u nastavku teksta šta se zapravo desilo između njih dvojice. 

Andrija Milivojević odnosno pod umetničkim imenom Wajwai je poznati TikToker na našim prostorima. Uspon na TikTok-u je dobio početkom 2020. godine kada je počeo aktivno da snima. Pored snimanja, Andrija se bavi muzikom, 2020. godine izbacio je njegov prvi album S.A.M kasnije je u septembru izbacio duet sa Guskadžom pod nazivom TikTok Poznat.

Slobodan Sloba Radanović je srpski pop-folk pevač i tekstopisac koji se javnosti predstavio u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“. Rođen je 20. juna 1990. godine u Zrenjaninu. Ostao je upamćen najviše po svom učešću u rijaliti emisiji i po skandalima.

Wajwai je nedavno postavio fotografiju na društvene mreže na kojoj se vidi kako drži za noge devojku preko ramena dok joj je zadnjica u prvom planu, što je, očigledno isprovociralo Slobu, koji je komentarisao na sledeći način: “Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo… Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice…” Wajwai naravno nije ostao dužan te mu je odgovorio rečima: “A ti kad j*beš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M’rš bre, bagro zabagrena ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu”.