Trenutno Zanimljivosti

NOVI DETALJI RAZVODA SEVERINE I IGORA! EVO ZAŠTO JE I KADA STVARNO OSTAVIO PEVAČICU: To je bio okidač da ne žive više zajedno!

Igor Kojić, nakon svađe sa Severinom zbog koje se navodno razvode, neće se vratiti u Zagreb. Prema upućenima, nedavno se oprostio od nekih prijatelja i najavio povratak u Beograd, svoj rodni grad koji je napustio prije tri godine kada se oženio hrvatskom zvijezdom. “Igor i Seve već neko vrijeme ne funkcionišu baš najbolje. Slava Igorovog oca Dragana Kojića Kebe narušila je njihovu vezu, a kulminacija se dogodila kada se Seve nije pojavila na koncertu svog svekra.

Tog dana su se ona i Igor još jednom posvađali, tako da se ona vratila se na pola puta do Zagreba. Jako se naljutio i odlučio ostati u Beogradu, pa je nazvao neke prijatelje i rekao im da se ne vraćaju u Hrvatsku “, kaže naš izvor. Podsjetimo, na dan Kebinog koncerta 4. decembra, Severina je imala saslušanje u Zagrebu sa ocem svog sina Milana Popovića. Iako je bila na putu za Beograd, tokom putovanja telefonom se dogodila nova svađa s Igorom, pa se Seve samo okrenula i vratila u Hrvatsku i ispalila Kebu.

Oglasi – Advertisement