NOVI DEČKO Emine Jahović: Moćan, prosed, bogat i MNOGO STARIJI! Ovo je prva fotografija

0

Za domaće kao i za strane medije, privatni život Emine Jahović je prava nepoznanica, a budući da ona ne želi da djeli detalje iz privatnog života svima, njen novi dečko je tema o kojoj se priča stalno. Otkako se rastala od Mustafe Sandala, pjevačica je nastavila da živi u Istanbulu sa svojim sinovima, Javuzom i Jamanom, koji su joj glavni, te je reklo bi se, pomalo zapostavila svoj emotivni život. Bila je kratko u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, a nakon te veze se nije skoro ništa znalo o njenom emotivnom statusu.

Ali, da je zaljubljena i sretna ponovo otkrivaju ekskluzivno turski mediji, a novi dečko Emine Jahović sa kojim uživa u ljubavi već dva mjeseca i sa kojim je praznike provela na Maldivima jeste četrnaest godina stariji Kurt Danijel Santej. Novi dečko Emine Jahović je ugledni finansijski savjetnik, koji je živio duže vrijeme u Švicarskoj. Nakon što je napustio suprugu prije par godina, vratio se nazad u Istanbul, ima dvoje djece i jako je poznat i uticajan u poslovnim krugovima. I dalje nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu djecu, ali njen izabranik, kako mediji pišu, uveliko je osvojio srce pjevačicinih nasljednika.

Iako krije svoju vezu, lijepo je vidjeti da je poznata pjevačica sretna i da je pronašla nekoga sa kim može podjeliti i dobro i zlo. Ostaje nam da vidimo da li će njihova veza dugo potrajati, ili će se neslavnom završiti, ali ono što možemo sigurno reći jeste da im želimo puno sreće u njihovoj vezi.