NOVI ČOVJEK – DEJAN PROVEO NOĆ VAN BIJELE KUĆE: Evo gdje se nalazi, objavljena slika

0

Dejan Dragojević je tokom emisije sinoć imao šta da kaže svojoj bivšoj supruzi Dalili, poručio je kako je ona uspjela u namjeri da ga odvoji od svih prijatelja u kući, Sandre Rešić, Tare Simov i Marka Đedovića, potom je odlučio provesti noć van Bijele Kuće.

Svoju posteljinu je uzeo, potom otišao u prostoriju gdje se radio emisija održava inače, prespavao je tamo, a čini se kako mu je taj odmor prijao posebno.

Sada ćemo vam u prilog ostaviti i video zapis, da vidite kako je to izgledalo:

Dejan Dragojević je postao gledaocima jedan od omiljenih učesnika u rijalitiju Zadruga.

Mnogi su stali na njegovu stranu kad su vidjeli kako ga je supruga Dalila prevarila pred njegovim očima sa Filipom Carem, Dejan je doživljavao i nervne slomove i stresove, nije mogao da vjeruje da je to u stanju uraditi njegova supruga, koja je sad već bivša.

Dejan i Dalila su skoro 4 godine u vezi, od nedavno su i u braku, a živjeli su u malom mjestu kraj Zvornika, Gornji Šepak, selo u Bosni i Hercegovini.

Dejan se zbog Dalile posvađao i sa svojom porodicom, nije pričao s njima, vjerovao je Dalili i u njihovu veliku ljubav, a na kraju je ostao bez svega, iako je njegov brat David podržavao svog brata od ove sezone. Njih dvojica su i blizanci.

Definitivno imamo zanimljivu sezonu u Zadruzi, vidjet ćemo šta će se dešavati sve, da li vi pratite ovo? Šta mislite vi o svemu ovome, pričajte nam, pišite u komentare, da vidimo to