NOVE PRETNJE! Senida doživela pakao, pa PREKINULA NASTUP! Evo šta se dogodilo! VELIKI INCIDENT!

0

Celi region je na nogama od kako je popularna pevačica Senidah iznela u javnosti da je doživela određene pretnje. Sada je taj slučaj eskalirao u potpunosti, pa je Senidah tokom jednog nastupa u Diseldorfu bila primorana da prekine svoj nastup.

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah je hip-hop, ar en bi i trep kantautorka iz Slovenije, koja je pre par godina potpuno uzburkala domaću estradnu scenu svojim hitovima, te je po mnogima postavila i nove standarde, koji se još uvek slede. Ona je regionalnu popularnost stekla pesmom „Slađana“ iz 2018. godine. Do tada je bila glavni  vokal grupe MUFF.  Rođena je 9. aprila 1985. godine u Ljubljani. Živi i radi na relaciji Ljubljana – Beograd. S obzirom na to da je za vrlo kratko vreme „osvojila“ regionalno tržište, mediji je nazivaju „balkanskom trep divom“.

Naime, u jednom poznatom klubu u Diseldorfu je došlo do većeg incidenta, te je popularna Senidah bila primorana da prekine svoj nastup. U jednom trenutku u diskoteci je bačen suzavac zbog čega je pevačica odmah prekinula sa pevanjem. Taj incident je nastao na samom početku njenog nastupa, 10 minuta iza ponoći.

Inače, ovo nije prvi put da je bačen suzavac na njenim nastupima. To se već desilo prošle godine, kada je nastupala u Bosni. I tada je Senidah odmah prekinula sa nastupom. Mnogi mediji su taa pisali da je ona navodno bila na udaru mafije, jer se zamerila sa njima, pa je odlučila da prekine saradnju. Pisalo se također da su oni finansirali i ulagali u njenu karijeru. Zbog svega toga, čini se da Senidah nigde ne ide bez obezbeđenja.