Novak ĐOKOVIĆ SVOJIM DOLASKOM U KATAR ODUŠEVIO NACIJU. Pogledajte šta je Đoković uradio pred svetskim zvezdama kako bi odao počast Siniši MIHAJLOVIĆU.

0

-Popularni svjetski teniser Novak Đoković došao je u Katar grad Dohu da prati finale svjetskog prvenstva između Argentine i Francuske. Prije samog meča Nole je bio gost na jednoj gala proslavi zajedno sa Luisom Figom, Juseinom Boltom i mnogim drugim svjetskim facama i baš pred njima odlučio je da uradi nešto što je mnogima promaklo.

-Na večeru je došao s podignutom kragnom u znak Siniše Mihajlovića koji je jako popularan dizanjem kragne na dresu kada bi igrao za svoju reprezentaciju.

-Novak Đoković tvrdi da ima veliki respect prema ovome igraču te je odlučio da ispoštuje njegov fazon. Naravno došao je elegantno sređen u pratnji svoje ljepše polovine za kojom su gosti uzdisali.

-Kako kaže Nole bez nje nigdje ne ide i ona ga prati u svakom koraku što mu daje dodatnu snagu za nove pobjede i uspjehe u njegovom itekako popularnom sportskom životu. Priče sa strane ga ne zanimaju i ide samo naprijed a naravno uskoro očekujemo svi nove pobjede.