Novak Đoković častio Stefana i Taru poklonom vrednim MILIONE: Pašće vam vilice od šoka kad vidite o čemu je reč (FOTO)

0

Novak Đoković je sgurno jedan od najvećih tenisera svih vremena, i on je postavio rekorde za koje vjerujemo da neće dugo biti oboreni. Neki misle da je on bolji i od Federera i od Nadala. Činjenica je da je njihovo međusobno rivalstvo obilježilo jednu eru koja se nažalost bliži kraju, a Novak je jedini od njih trojice koji i dalje igra aktvno. Novak je uspio proći u polufinale drugog Grend Slema u sezoni Rolan Garosa, a sprema se za meč sa mladim špancem Karlosom Alkarazom.

Na tribinama ovoga puta nije bila Novako supruga kako bi mu pružila podšrku, a prošle sedmice su njegova djeca došli njemu u posjetu, ali bez mame, a na taj doađaj ih je dovela dadilja. Novak je uzeo tada slobodan dan i posvetio se maksimalno svojoj djeci, te ih je odveo na utakmicu Pariz sent Žermena, i tamo su njegova djeca mogla upoznati velika fudbalske zvijezde kao što je Mesi, Nejmar i Mbape, od koji su Stefan i Tara dobili na poklon dresove.

Novak je rekao kasnije novinarima da je sreo prvi put Mesija i Mbapea, koji su se pozdravili sa njim prije odlaska u svlačinicu. Stefan jako voli Mesija, dok tara za Mesija zna preko jesne poznate pjesme u kojoj se on spominje, te je htjle da ih upozna iako je bila jako stidna kada je došlo vrijeme za upoznavanje. Novakova djeca su jako sretna što su imala šansu da upoznaju ovakve gromade kada je fudbal u pitanju. Šta vi mislite o svemu ovome, pišite ispod.