Poznata rijaliti-zvezda Miljana Kulić ne prestaje da šokira i da prvai haos. Naime,napravila je novu dramu u Kliničkom centru zbog toga što je čula da svi njeni bivši momci ulaze u “Zadrugu 6”, pa uprkos narušenom zdravlju hoće s njima da se takmiči. Kako se saznaje, ljekari će Kulićku držati u bolnici dok god joj svi parametri ne budu dobri, ali ona, čim je malo živnula, misli da je ozdravila i insistira da bude otpuštena.


Čim je osoblje bolnice ne može smiriti, odmah pozovu njenu majku Mariju Kulić da hitno dođe, da je svi zajedno urazume.

 

Tako je Marija Kulić prije nekoliko noći uslikana u trenutku kada je odmah po pozivu dotrčala na Urgentni s Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

– Na odeljenjima nije dozvoljena poseta, ali ovo su hitne situacije jer je pacijentkinja divljala po bolničkoj sobi, a kako doktori nisu mogli da je obuzdaju, zvali su njene najbliže da zajedno probaju da je smire. S obzirom na to da njeno zdravstveno stanje posle komplikacije usled operacije želuca i dalje nije stabilno, ona mora da bude pod nadzorom lekara, koji sada strahuju da će krišom da pokuša da pobegne iz bolnice.Miljana se sada oseća dobro iako njeno stanje još nije skroz stabilno, pa ona misli da može već da ide kući. Svaki dan insistira na tome da je puste, ali zbog problema koji se stalno javljaju doktori moraju i dalje da je drže na oku. Ona stalno lista vesti, pročitala je da svi njeni bivši hoće u rijaliti, zna da se sad snimaju profili i non-stop traži da ide kući. Marija i Bebica su doleteli kada je počela da histeriše i priča lekarima da mora da izađe zbog “Zadruge 6”. Miljana je vikala na doktore: “Bolje me pustite da mirno izađem, nego da ovde pravim haos. Pobeći ću makar skočila kroz prozor!” To je najviše uplašilo lekare, pa su odmah pozvali njenu majku- kaže izvor iz bolnice.