NEĆETE VEROVATI KADA VIDITE ŠTA JE OVA POZNATA VODITELJKA URADILA – Mnogi kažu OVO… (FOTO)

0

Gotovo svi su upoznati sa činjenico da su latino-amerikanke jedne od najlepših i najzgodnih devojaka na svetu. Isto tako, poslednja decenija je iznedrila jedan sasvim novi trend u svetu, a to je da su TV voditeljke, koje su poznate na društvenim mrežama po svojoj lepoti i zgodnom telu pun pogodak za gledanost.

Oni stariji će sigurno reći da ovo nije bio slučaj pre 20 i više godina, kada su tadašnje TV voditeljke bile mnogo više propisnije odevene sa minimalno šminke. O današnjim poduhvatima plastične hirurgije, te isticanjima atributa kod žena koje se bave javnim poslom da i ne pričamo…

Ljudi su se nekada na TV programima divili nečijoj prirodnošću, sposobnošću vođenja programa, dikciji i sličnim stvarima. Danas se sve nažalost vrti oko s*ksa i to što je trenutno danas privlačno se ne može porediti sa nekim drugim vremenima. Izgleda da je današnjim TV voditeljkama i javnim ličnostima jedini talenat to što imaju telo ili lice po nekim stereotipa savršenog.

Jedna od takvih devojaka je i Sol Perez, koja je jedna od najpoznatijih argentinskih TV voditeljica. Dovoljna je činjenica da je na instagram profilu prati preko pola miliona pratitelja. Ona isto tako važi za jednu od najzgodnijih voditeljki u svetu medija. Sudeći po njenim fotografijama, Izgleda da kod nje leto uvek traje. Stalno se fotografiše polugola ili u bikiniju, kako bi istakla svoje atribute. Ovaj put je na sreću svih njenih muških pratilaca pokazala malo više. Nema sumnje da su komentari muške populacije na instagramu pozitivni. Da li vi opravdavate ovakav marketinški model današnjih svetskih, a i domaćih televizija, koje se oslanjaju na izglede voditeljki, kako bi povećali gledanost.