Naime, vjerujemo da nam je svima poznat film Sumrak koji je u rekordnom roku zaludio cijeli svijet te postao jedan od najpopularnijih filmova ikada koji je snimljen.

Nakon filma snimljena je i serija, a ubrzo je napisana i knjiga. Da se podjsetimo, glavni glumci filma Kristin Stjuart i Robert Patinson su u filmu ali i nakon zavržetka filma bili ljubavni par iz snova sve dok slavna glumica nije to uništila svojom aferom sa rediteljem Rupertom Sandersom. Patison i ona su tada raskinuli, ponovo se pomirili, ali onda za sva vremena rekli zbogom 2013. godine. Te fotografije preljube su je stavile na prvo mesto omraženih javnih ličnosti, pogotovo zato što su svi mislili da će s kolegom sa seta stići i do oltara. Na kraju je završila sa svojom partnerkom, s kojom je već nekoliko godina u vezi a uskoro čekaju i vjenčanje.

Njena sadašnja partnerka je Dilan Majer a nekada je bila jedna od najtraženijih glumica a ujedno i djevojka Roberta za kojim su mnoge djevojke ludile. Nakon proidbe glumica se oglasika i rekla: “Venčaćemo se, stvarno ćemo to uraditi. Htela sam da me baš ona zaprosi, pa mislim da sam vrlo jasno to rekla i Dilan je to učinila”.

Dailan je zaprosila glumicu tačno nakon dvije godine nakon što je Stjuart izjavila da ne može dočeati vjeridbu sa svojom djevojkom, a tada su bile tek tri mjeseca u vezi. “Želim da budem razumna u vezi s tim, ali mislim da se dobre stvari događaju brzo”, poručila je tada. Inače, njih dve su se upoznale pre osam godina, ali su se ponovo spojile 2019. godine na zabavi zajedničkog prijatelja.