Njihova lepota će vas oduševiti: Mika i Giba prvi put u javnosti kao žene FOTO

0

Blizanci iz porodice Vasić Mika i Giba su svima jako dobro poznati, a samo prije par mjeseci su oni promjenili pol, a u medijima se pojavila i njihova prva slika od kada su spotali ljepše polovine Ana i Ivana. RAda Vasić je majka popularnih blizanaca na društvenoj mreži Instagram koja je ujedno podjelila sliku na kojoj se vidi kako njih dvoje izgledaju kao žene. Rada Vasić je dala izjavu da su to njena djeca i da ona želi da su sretni, a ko tako ne misli neka mu se vraiti.

Ona je navela da ne dira ničije dijete i ne ogovara, a to što su njeni blizanci odlučili da promjene pol to je u svijetu apsolutno normalno i da će njene kćerke sada nekada pričati javno o tome zbog čega su riješili da urade nešto tako. Majka sada blizankinja je rekla da njih dvoje sada žive u Njemačkoji da se redovno čuju, a kako im je sada otac bolestan i koji se nalazi u bolnici na liječenju, čuju se i po nekoliko puta na dan.

Sada već blizankinje pomoću doktora nisu prve koje su se odlučile promjeniti pol i očekuje se da se pokažu u javnosti, a kako nam je navela Rade liče na majku. Rada je bila oštrog jezika i nije štedila nikoga gdje je rekla izjavom ko podržava njenu djecu da su vrata njihovog doma za njega uvijek otvorena, a ko ipak ne, njemu su zatvorena. A, da svi podržavaju odluku njenih sinova pokazuju i slike gdje su Giba i Mika kao žene prave ljepotice.