Njegova kćerka je najljepša među svom djecom poznatih u Srbiji: EVO gdje živi i šta radi mezimica Zorana Cvijanovića(FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Njegova kćerka je najljepša među svom djecom poznatih u Srbiji: EVO gdje živi i šta radi mezimica Zorana Cvijanovića(FOTO)

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca je Zoran Cvijanović koji je ostvario niz odličnih uloga u filmovima i serijama. Njegova kćerka se zove Milena i ona je jedna uspješna mlada žena koja živi u Americi, u Los Anđelesu.

Njen put do onoga što je i gdje je danas nije bio lak. Poznato je u javnosti da je Zoran zapao u finansijske probleme 2015. godine i to nakon što je sa svojim prijateljem pokrenuo firmu za reciklažu u koju je uložio sve što je imao. Umjesto zarade, firma je propala a on je ostaao bez dinara u džepu a tada je Milena već bila na studiju u Americi i pošto je ostala bez očeve finansijske pomoći ona se sama snašla kako da prikupi novac.

Ona je na sajtu koji postoji za te namjene skupljala novac za svoje školovanje pa je na njen račun tada i Zoran uplatio simboličan iznos od 50 dolara ali je i dosta ljudi iz Srbije pomoglo da se novac sakupi a među njima su bili Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović i još pola vaterpolo reprezentacije Srbije.

Onaje tada studirala na jednom od najprestižnijih fakulteta na Barkliju gdje je školarina za jednu godinu studija 40 hilajda dolara a u eseju koji je napisala Milena je rekla da joj je ta cifra bila potrebna samo za školarinu a da su njeni roditelji pomagali za ostakele njene potrebe kao što su životni i putni troškovi. Nakon što je uspješno završila fakultet, ona se i zaposlila u Americi a prošle godine se i udala.

Oglasi – Advertisement