Što se tiče brakova i ljubavnih veza na domaćoj estradi, onda se može reći kako je tu poznato da ima svega i svačega, pa da u svemu tome bude raznih preljuba i raskida veze, te razvoda, a naravno ima tu i ljubavi.

Imamo neke parove sa estrade koji su već decenijama u braku pa za koje se može reći da mogu biti primjer svim drugima, a isto tako je poznato da se pjevačica narodne muzike Zorica Brunclik udavala četiri puta, dok je u više navrata ona svoju sreću našla pored harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Ipak, malo ljudi zapravo zna da je ona imala prije Kemiša imala supruga koji je isto tako bio harmonikaš, a radi se o Ljubi Kešelju sa kojim poznata pjevačica ima i kćerku Miljanu.

Kako se to ranije pisalo u medjima, ovi supružnici nakon njihovog razvoda nisu baš ostali u dobrim odnosima, pa je Zorica navodno govorila za Kešelja kako je on nemaran otac i da je stalno zapostavljao njihovu kćerku, dok je ipak on govorio u razgovorima sa medijima kako je Zorica loša majka.

“Ja ne bi ništa komentarisao, pogotovo te Zoričine optužbe, a Miljana je dolazila kod mene, te je posljednji put bila da me pozove na proslavu 18. rođendana i nakon toga mi se više nikada nije javljala niti je dolazila. Ja sam nju zvao bezbroj puta i tražio sam je, ali sve to je bilo bezuspješno, te se nije niko odazivao”, rekao je Ljuba Kešelj prije par godina.