NISU SE ODVAJALI! SA NJOM JE DŽEJ ŽIVIO POSLJEDNJIH 20 GODINA: Bila je u stanu kad je preminuo, EVO ŠTA JE DŽEJ GOVORIO ZA NJU

0
94

Porodica, prijatelji kao i fanovi i ljudi širom zemlje i svijeta i dalje se opraštaju od kralja narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo prošle nedelje dok je spavao u 56. godini života.

Ali, osmrtnica, koju je na društvene mreže objavila njegova mlađa kćerka Marija, a koja stoji i na piceriji u kojoj je volio da sjedi s prijateljima, mnoge je zaintrigirala.

Dakle, među ožalošćenima, pored djece, unuka i bivše supruge Nade, stoji i ime Andrijana, a oni koji nisu poznavali pjevača zapitali su se koja se to žena krije iza tog imena, a srbijanski mediji su otkrili da je u pitanju njegova partnerka i menadžerka s kojom je živio 20 godina.

Ona se nikada nije odvajala od njega, pratila ga je poslovno ali i prilikom privatnih druženja i upravo ona ga je našla mrtvog u stanu kad se vratila iz prodavnice. Ova žena je njemu bila pomoć i podrška, ona je svoj život podredila njemu, a koliko mu je bila predana svjedoči i njegov kum i najbliži saradnik Rule, Zoran Jagodić.