Nismo više u kontaktu! Lidija konačno progovorila o Ceci i njenom mužu i svemu što je učinila za Anastasiju, šok! (FOTO)

0

Ceca i Lidija su nesumnjivo sestre, povezane kao dva prsta jedne ruke. Lidija je još malo starija, ali Ceca je definitivno važnija u ovom sestrinstvu. Nema sumnje da je Lidija Cecina desna ruka još od Cecine ekspozicije sa muzikom, i uvek je dežurna ako šta zatreba. Ipak, sigurni smo da se sećate kada je Ceca 2001. godine završila u zatvoru, a Lidija je bila ta koja je preuzela decu.

Govorila je i krila Veljku i Anastasiji, kako je mama na američkoj i australijskoj turneji, i kako će se uskoro vratiti, a oni su joj sve verovali. I nakon toga, Lidija je dobila blizance, a Ceca ih i dan danas doživljava kao svoju decu. Jednostavno suz nerazdvojni, letuju zajedno, a za doba pandemije korona virusa, svi su zajedno bili u vili na Dedinju.

Ono što je mnogima zbunjujuće i nepoznato je da je Lidija prava plavuša, a Ceca crnkinja, pa su oduvek bile drugačije. Danas pričamo o njenoj imenjakinji Lidiji, koja je devedesetih godina prošlog vijeka slučajno bila dadilja Cecinoj djeci. Ipak, Lidija Ćirić se slučajno zaposlila u butiku kod Arkana, kada je imao 4 butika u Beogradu. Ušla je u patikama i sportskoj odeći, a Arkan se radovao što ne pije i ne puši i odmah se zaposlila za platu od 500 maraka, kada je prosečna plata u Srbiji bila 30-50 maraka.