NISMO MOGLI NITI SANJATI!!! Nećete verovati kada pročitate OVO o Marini Visković (FOTO)

0

Poznate povačice i javne ličnosti sa estrade svakodnevno privlače veliku medijsku pažnju. Tako vam mi danas predstavljamo jednu od popularnijih mlađih pevačica, koja već godinama “pali” scenu kako svojim hitovima tako i svojim izgledom. Mnogi je smatraju jednom od najlepših i najzgodnijih pevačica na estradi. U pitanju je Marina Visković.

Marina Visković je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 26. februara 1988. godine u Beogradu. Marina je dugo nastupala na beogradskim splavovima i bila je jedna od najtraženijih pevačica. Nekoliko godina je u srećnoj vezi sa partnerom čiji identiten ne želi da otkrije javnosti. Ne krije da je ugradila silikone u grudi i usne. Zbog toga se pokajala pa je izvadila implante iz usana. Voli da ide u šoping, a odeću najčešće kupuje u inostranstvu.

Marina tri-četiri puta nedeljno trenira u teretani i sama sebi smišlja vežbe. Vodi računa o ishrani i zadovoljna je svojim izgledom. Talenat za sport je nasledila od oca koji je po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja. Liniju održava redovnim treninzima u teretani, a i s vremena na vreme trči. Verovali ili ne, ono što je najveći šok jeste njena visina, verovali ili ne, pevačica je visoka 178cm. Mnogi ne mogu da veruju da je ovoliko visoka ova pevačica.

Ona za većinu uspeha danas ističe da je zahvalna Lukasu što joj je pomogao da se probije na domaćoj muzičkoj sceni. Svoj prvi album Alisa u zemlji čuda izdala je 2013. godine. Pesme koje su se našle na njemu pozitivno su došle do publike. Dakle, dobila poziv od Ace Lukasa da otvori njegov koncert u Beogradskoj areni, te je pevačica tako nastupila pred oko 20.000 ljudi i odatle kreće njena muzička karijera.