NIKOLA ROKVIĆ SE OBRATIO MEDIJIMA ISPRED PORODIČNE KUĆE: Evo šta je rekao o Marinku

0

Pjevač narodne muzike MARINKO ROKVIĆ umro je jučer u 68. godini života nakon što je vodio tešku borbu sa bolešću.

Tako se i Marinkov sin obratio medijima, pa je Nikola Rokvić izašao pred okupljene medije ispred porodične kuće koja se nalazi u naselju Košutnjak u Beogradu i rekao sljedeće:

– Ne znam šta bih vam rekao, javno saopštenje smo dali, kako se osjećamo… nemam riječi, jer nam je teško, izašao sam ispred ovdje a ne znam šta bih vam rekao. Valjda razumijete našu bol i tugu koju osjećamo, ali i radost pošto smo takvog oca imali, pokazao nam je razne stvari, zadnjih godinu dana pogotovo dok je vodio borbu sa kancerom. I čojstvo i junaštvo nam je pokazao, bio je veliki junak, spasao nas je od sebe. Hvala vam na razumijevanju.

To su bile riječi koje je uputio NIKOLA ROKVIĆ okupljenim medijima ispred porodične kuće.

Podsjećamo vas, Marinko Rokvić, pjevač narodne muzike koji je umro u subotu u jutarnjim satima je imao problem sa kancerom pankreasa, bitku je nažalost izgubio. A ranije se oglasila i porodica sa saopštenjem:

Sa velikom tugom obavještavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić poslije teške borbe sa kancerom pankreasa umro. U ovom neizmjerno teškom trenutku porodica moli da njenu privatnost poštujete, a detalji o samom datumu održavanja sahrane bit će objavljeni naknadno; pisalo je u saopštenju za medije koje je izdala porodica Rokvić.

Marinko Rokvić je ostavio iza sebe suprugu Slavicu, dva sina iz braka s njom i jednog vanbračnog sina.