NIKO NIKAD NIJE PRIMIJETIO NEOBIČAN DETALJ NA JELENINOJ VJENČANICI: Vidite li vi o čemu se radi?

0

Svadba između poznate pjevačice Jelene Karleuše i Duška Tošića je zapravo održana prije nekih 13 godina, pa se u to vrijeme govorilo kako je to svadba decenije. Mnogim ljudima su detalji sa te svadbe bili upamćeni kao najbolja zabava na kojoj su oni bili.

Jelena Karleuša je već tada bila dvije godine u sretnoj vezi sa Duškom Tošićem, a kada je odlučila da se uda za njega, Jelena je u to vrijeme bila već u sedmom mjesecu trudnoće, te je nosila svoju Atinu.

Može se reći u takvom periodu da je bilo veoma bitno kako će se isplanirati najvažniji dan u životu, a sve to je bilo veoma dramatično i nije bilo jednostavno za isplanirati pogotovo jer je Jelena bila u sedmom mjesecu trudnoće, dok je spisak obaveza potrebnih za obaviti bio zaista dug.

Za Jelenu Karleušu kojoj je mnogo stvari jednostavno je bilo sve to skoro ništa isplanirati pa je ona željela za taj dan pravu bajku u koju je ona uložila mnogo snage kako bi je uspjela ostvariti.

“Moj san je bio uvijek da imam predivno i romantično vjenčanje, pa je tako i bilo očekivano kako da moja svadba treba da bude kao iz bajki”, rekla je tada Jelena, dok je slavlje održano u jednom hotelu u Beogradu.

Tada joj je vjenčanicu trebao kreirati Darko Kostić koji je tada i bio njen kum, a Jelena je rekla da Darko nekada zna biti neodgovoran. Ona je imala osjećaj da neće biti ništa od njegove vjenčanice pa je tako našla rezervno rješenje i lično je kreirala vjenčanicu gdje je na haljinu od bijele svile ušivano 4 kilograma kristala, a ostatak pročitajte na linku OVDJE.