Niko nije znao da postoji, ovo je brat Nikolije JOvanović – proslavio 18. rođendan, odmah objavila sliku sestra

0

Nikolija Jovanović je pjevačica koja je svoj prvi nastup održala poslije duge pauze nedavno, a bila je na trudničkoj pauzi jer je dobila po drugi put kćerkicu u ljubavi sa pjevačem Reljom Popovićem.

U izuzetno intrigantnom stanju se pojavila Nikolija, ali i opuštenom ujedno, već je istakla svoju savršenu figuru samo nekoliko mjeseci poslije porođaja.

Nikolija je osim svog prvog nastupa poslije duge pauze imala još jedan povod za slavlje, a to je punoljetstvo njenog mlađeg brata, Luke Jovanovića.

Luka se nije eksponirao u javnosti prethodnih godina, Nikolija je brata po ocu odlučila prvi put pokazati u javnosti kad je 18 godina napunio.

Napisala je Nikolija da joj je tu i brat večeras koji je napunio 18 godina, jedno malo iznenađenje su mu priredili koje on nije mogao ni slutiti.

Nikola je podijelila fotku sa svojim bratom na Instagram nalogu, emotivnom i dirljivom porukom mu je čestitala i punoljetstvo, a ispod fotke su se nizali razni komentari kako pohvala za njen nastup i izgled, tako i to što su čestitale rođendan njenom bratu Luki.

A osim brata Luke, Nikolija ima i sestru po ocu koja se zove Teodora.

Luka nije zapostavljen u porodičnoj zajednici, on je privilegovan pored njih dvije, rekla je Nikolija svojevremeno za domaće medije koji su je intervjuisali kad su saznali da ona ima brata.

Nikolija je inače kćerka Vesne Zmijanac, majke koja je daleko popularnija i koja je dobila Nikoliju u prvom braku. Vesna Zmijanac je ponosna baka dvije djevojčice, koje je Nikolija dobila u braku sa Reljom Popovićem koji je nekada bio u grupi Elitni Odredi koja se ipak raspala.