Niko nije vjerovao da će opstati zajedno: OVU ljepoticu LJUBI POPULARNI GLUMAC- Pogledajte kako ona izgleda! – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Niko nije vjerovao da će opstati zajedno: OVU ljepoticu LJUBI POPULARNI GLUMAC- Pogledajte kako ona izgleda!

Malo je ljudi ne samo u Srbiji, nego i u regionu koji nisu gledali popularnu seriju” Selo gori a baba se češlja” u kojoj jedan od glavnih likova, onaj sina Dragana, tumači Nenad Okanović. On je bio miljenik svih koji su gledali ovu seriju zbog svog smisla za humor, a kada je riječ o privatnom životu Okanovića on je u sretnom braku sa svojom suprugom Željanom već dugi niz godina.

Njih dvoje su primjer one prve ali istinske ljubavi koja se javlja jednom u životu. Zajedno su još od srednje škole a oboje su pohađali gimnaziju. Veza je trajala godinama a onda su je krunisali brakom i imaju i dva sina kojima su dali imena Trifun i Danilo. O njihovoj vezi je pričao i sam glumac u jednom intervjuu i rekao je da su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo kada su pohađali drugi razred gimnazije.

Malo ko je mislio da će od njihove veze ispasti nešto ozbiljno jer je Nenad bio školski frajer i baraba a Željana je bila mirna i povučena i odličan učenik. On kaže da su se njih dvoje od prvog trenutka jako dobro slagali i da su oboje znali da će provesti cijeli život zajedno. Prema njegovim riječima, njihova veza nije opstala zahvaljujući ljubavi nego prije svega poštovanju koje imaju jedno prema drugom i koje su gajili cijelo vrijeme svog odnosa.

Nenad ističe da se oni ne svađaju i da se nikada nije desio neki period a da su ljuti i da međusobno ne razgovaraju a sve to zahvaljujući razumjevanju i poštovanju. On se sa svojom suprugom pojavio na premijeri filma Zaspanka za vojnike i svi su bili oduševljeni kako ona izgleda.

Oglasi – Advertisement
Top vijest