NIKO NIJE OČEKIVAO… Rasta progovorio o odnosu s bivšom suprugom Anom i planovima- ZAJEDNO ODLUČUJU I GRADE OVO…

0

Jedan od najpopularnijih estradnih parova je definitivno bio Rasta i Ana Nikolić. Njih dvoje su bili u braku, ali je odjednom osvanula vest da više nisu zajedno, te su se rastali. Imaju i jedno dete, ćerku po imenu Tara. Poznato je i to da Rasti uskoro ističe kazna izdržavanja kućnog pritvora. Inače, on je proveo nekoliko meseci u svome stanu i vredno radio.

Ana Nikolić je srpska pop pevačica i tekstopisac. Rođena je 27. septembra 1978. godine u Jagodini. Muzičku karijeru je započela 1990. godine pevajući po beogradskim splavovima. Ana se 1998. godine prvi put pojavila na televiziji i to u emisiji „3K DUR“ u kojoj je otpevala pesmu Marine Perazić „Kolačići“. U toku svoje karijere je izdala 5 albuma.

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, je srpski pop-folk-hip-hop pevač, kompozitor i producent. Rođen je 16. novembra 1989. godine u Prištini. Poznat je po tome što kombinuje folk, pop, R&B, rege, hip hop, te koristi autotjun. Teme njegovih pesama su žene, ljubav, marihuana i stanje u društvu. Živi i radi u Beogradu. 28. jula 2016. godine se tajno venčao sa pevačicom Anom Nikolić. Mediji su pisali da je Rasta pretukao Anu i da je policija intervenisala, da se razvode, itd. Oni su to demantovali i izjavili su da će tužiti one koji šire neistine.

Nakon što je ponovo “slobodan” Rasta je rekao da bi ponovo moglo doći do saradnje kada je u pitanju muzika, između njega i bivše supruge Ane. Poznato je da joj je on pre nekoliko godina uradio i producirao njen album. Nedavno se u medijima proširila priča da Ana i Rasta zajedno grade kuću za njihovu naslednicu Taru. Ovu vest Rasta nije demantovao već ju je potvrdio dodajući da itekako vode računa o budućnosti njihove ćerke, ističući da je nekretnina najsigurnija stvar koju možete svome detu ostaviti.