NIKO NIJE IMAO BURNIJU LJUBAV OD JELENE TINSKE: Dok su joj sve BEOGRAĐANKE zavidele, ona ga zatiče u krevetu sa drugom

0

Usred mirne noći, glumicu Jelenu Tinsku iznenada je probudila jaka eksplozija koja je dopirala iz njezina dvorišta. Neslužbeno se doznaje da je u njezino dvorište možda bačena bomba, zbog čega je Tinska ostala u šoku. Jelena je poznata javna osoba koja često izaziva kontroverze. Njezine izjave često izazivaju gomilu komentara, osobito žena koje se dive njezinoj otvorenosti. Jelena ima reputaciju da otvoreno i oštro govori o muškarcima, no malo tko zna o njezinoj vlastitoj romantičnoj povijesti. Unatoč tome što se udavala tri puta, njezina najintenzivnija i najdublja ljubavna priča nikada nije formalizirana, a na kraju je završila na razočaravajući način. Prvotni brak Tinske bio je s Dragoslavom Lutovcem i trajao je dvije godine, a za to su vrijeme dobili dvije kćeri koje je Tinska od milja zvala svojim “posljednjim lutkama”. Iako je otišla od Lutovca, otkrilo se da je uzrok tome pojedinac u središtu Jeleninog zamršenog narativa. Međutim, ni ta priča nije imala sretan kraj.

Za tragični događaj odgovoran je Goran Milošević, nekadašnji član poznate glazbene grupe “Generacija 5”. Par, koji čine Goran i Jelena, važio je za jedan od najromantičnijih parova u bivšoj državi koja je brojala šest republika. Putovali su i stilski se odijevali, a bili su nerazdvojni cijelu godinu, iako je Jelena već bila majka dvoje djece, što ju je činilo pomalo tjeskobnom. Na njihovoj vezi svi su zavidjeli, a doživljavali su ih kao par iz filma. I sama Jelena je u to vrijeme bila vokal rock grupe “Lutka”, a Goran i ona često bi pjevali jedno drugom. Centrom Beograda provozali bi se Goranovim motorom, a njihovoj ljubavi divili su se svi koji su žudjeli za takvom ljubavnom vezom.

Goran je živio s ocem koji je često bio odsutan zbog posla, dok je Jelena dijelila dom s majkom i dvoje male djece. Provodili su vrijeme zajedno u njegovoj rezidenciji, sastajali su se noću. Jelena je ujutro odjurila spremati djecu za školu, dok ju je Goran čekao u obližnjem kafiću. Nakon što su djeca otišla u školu, vratila su se njegovoj kući i spavala do podneva. Nažalost, njihova ljubavna priča nije završila sretno. Naime, Jelena je Gorana otkrila u krevetu s drugom ženom i odatle je sve puklo.

Goran Jeleni pokušao je opravdati situaciju tvrdnjom da je žena koja je spavala u njegovom krevetu bila samo stjuardesa i djevojka njegovog prijatelja koji je bio direktor u zračnoj luci. Međutim, njegov izgovor naišao je na nevjericu i žeđ za odmazdom. Osvetila se tako što je spavala s partnerom navodne stjuardese, a potom je odmah u pratnji prijateljice otputovala za Novi Sad. No, to joj nije bilo dovoljno, jer je i dalje željela Goranu nanijeti bol jednaku svojoj. Zbog toga se iz osvete udala za slikara Miću Uzelca. Ipak, veze koje se stvaraju iz inata rijetko izdržavaju test vremena. Jelena je sljedećeg mjeseca podnijela zahtjev za razvod braka, čime je oborila svojevrsni rekord na našim prostorima.