Niko ne zna šta se krije iza najvedrijeg osmijeha Milice Todorović- BOL, TUGA, PATNJA- ŠTA SE DEŠAVA ? (FOTO)

0

Kada je u pitanju estradna scena možemo sa sigurnošću reći da je na njoj prisutno mnogo poznatih pevača i pevačica. Mnoge od njih poseduju veliki pevački talenat i atraktivnost što je pun pogodak za opstanak na javnoj scenu. Jedna od omiljenih takvih je popularna Milica Todorović, koja je po mišljenju mnogih najlepša i najatraktivnija domaća pevačica. 

Njena karijera je itekako krenula uzlaznom putanjom nakon pobede u Zvezdama Granda. Nju su pratili i određeni pehovi i padovi tokom karijere. Rođena je 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu, a živi u Beogradu. Sa četrnaest godina, Milica je bila najmlađa učesnica i pobednica ovog takmičenja. Milica važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi i tvrdi da se nije podvrgla estetskim zahvatima.

Milica Todorović je neko ko voli da se šali na svoj račun, a dodatno je postala prepoznatljiva po svojim dobrim i uverljivim imitaicijama poznatih ličnosti, kao što su pevači i pevačice, glumice i mnogi drugi. Ona je jako popularna na društvenim mrežama gde samo na instagramu ima oko 750.000 pratilaca. Isto tako, s vremena na vreme ume da da neki savet.

U skorije vreme je zabrinula svoje fanove jer je napisla da se bol krije iza najvećeg i najvedrijeg osmeha, a da tuga vreba iza najblistavijeg pogleta. Patnja čuči iza najveselijih i najduhovitijih a usamljenost obično iza onih koji su najkomunikativniji i najpričljiviji. Ona smatra da su takvi ljudi prisutni za sve druge, samo ne za sebe.

Mnogi su se pitali zašto je ovo Milica napisala, pa su se pojavile brojne špekulacije oko toga zašto je ovo objavila. Isto tako, poznato je da je dugo nismo videli sa nekim dečkom od kako je raskinula sa glumcem Petrom Strugarom. On je naime nakon toga dobio sina sa dugogodišnjom poznanicom Oljom.