NIKO NE ZNA KAKO DANAS IZGLEDA ČOLIN DVOJNIK! Bio zvezda u usponu, a onda ODJEDNOM NESTAO: Ovo je ON, bićete u NEVERICI! (FOTO)

0

Zdravko Čolić važi za jednog od najvećih pevača svih vremena kada je u pitanju bivša Jugoslavija i Balkan. On je naime krajem sedemdesetih i osamdesetih doživeo zaista veliku slavu. Danas vam donosimo jednu priču o čoveku kojeg su mnogi poredili sa njim tokom devedesetih godina. Saznajte u nastavku ovog teksta o kome se zapravo radi.

Zdravko Čolić je zaista dosta uticajan pevač a da je to zaista tako potvrđuje i slučaj njegovog mlađeg kolege Amira Kazića poznatijeg kao Leo. Njega su sredinom devedesetih godina gotovo svi uspoređivali za Čolom i smatrali ga njegovim mlađim dvojnikom, a kružile su i priče da mu je čak on sin. Leo je uvek ovakve priče prihvatao kao kompliment i u par navrata i sam dokazao da je Čola bio njegov idol.

Već dugo vremena nije prisutan u medijima, unatoč hitovima kao što su “Ljubi Ljubice”, “Sram te bilo”, “Ivana” i duet sa Severinom pod nazivom “Kreni” i čini se da su ga mnogi zaboravili. U jednom interviju je nedavno otkrio da je on itekako aktivan kao pevač i da svake godine učestvuje na slovenačkom festivalu “Zlatne žice”. Gotovo svaki put zabeleži odličan rezultat. Izdao je i kompilaciju hitova “Best of” za hrvatsko tržište i redovno organizuje svirke po Jadranu gde je itekako poznat.

Bilo kako bilo, Čolin dvojnik ipak nije ostvario veliku slavu i karijeru kakvu su mu mnogi predviđali, ali kako stvari stoje Leo je itekako zadovoljan i sretan onim šta je postigao. Da li ste čuli za ovog pevača? Pišite nam u komentare!