NIKO NE RAZLIKUJE SLIKU OD REALNOSTI: O crtežima ove devojke bruji planeta! Hiljade ljudi nagrnulo na njen profil, svi se pitaju KAKO to izvodi (FOTO)

0

I ove godine baš kao i nekoliko prethodnih fudbal je proglašen za najvažniji sport na svijetu. Iako su nekada fudbal pratili samo muškarci, on iz godine u godinu ulaze i u ženska srca. Posljednjih dana, društvene mreže su preplavile slike koje je nacrtala prelijepa Emili Moroko. Pored njene ljepote koja već na prvi pogled ostavlja bez daha, ova prelijepa mlada umjetnica odlučila je da svoju fudbalsku strast pokaže onako kako najbolje zna, kroz crteže.

Sve se desilo slučajno, prvo je objavila sasvim neobavezno nekoliko crteža a onda je kroz nekoliko dana potpuno osovojila društvene mreže crtežima te se sad o njima priča.

Na njima su pretežno fudbaleri Liverpula, ali ima i nekoliko legendardnih fudbalera i onih igrača koji obilježavaju današnji fudbal kao i onih koji su ovu igru obilježili kroz njegovu historiju.

Bilo kako bilo, kada se pogleda bilo koji crtež lijepe Emili vrlo je jasno zašto joj nije trebalo mnogo da osvoji sve, jer priznaćete, potrebno je dobro pogledati sliku da se uvjerite da oni koji se na njoj nalaze nisu stvari već da je u pitanju samo nestvarno dobar crtež.