NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE OVO SESTRA ANE NIKOLIĆ: EVO ZAŠTO JE NIKADA NE POKAZUJE U JAVNOSTI, ŠTA JE OVO? AUU (FOTO)

0
177

Jedna od najpoznatijih pjevačica sa naših prostora je svakako Ana Nikolić. Na sceni se pojavila 2000-te godine , i tada je sve očarala sa svojim izgledom. Za njom su uzdisali mnogi muškarci u regionu , a dobila je i nadimak „Djevojka od čokolade“ , nakon što je snimila istoimeni hit.

Njen bivši muž Rasta je jedne prilike za medije izjavio , kako je on kao klinac gledao Anu na televiziji i maštao da jednog dana bude njegova žena , što se i ostvarilo. Nakon udaje za Rastu , Ana je imala turbulentan period u životu. Nakon trudnoće je imala problem sa kilažom , tako da je morala da poradi na svom izgledu.

Ani je njezina kćerka najvažnija u životu , a pored nje ona često zna spomenuti i majku Miljanu , kao i brata Marka. Međutim malo ko zna da ona ima i sestru Jelenu , koju skoro nikada nije spomenula. Ana je nedavno na Facebook stavila sliku sa sestrom , i napisala „Sretan rođendan najljepšoj i najboljoj sestri na svijetu. Volimo te Tara i ja“. Svi su komentarisali kako je Jelena prelijepa , a i da dosta liče.