PJ Probi je glazbena legenda šezdesetih godina prošlog stoljeća koji je postao popularan kao pop glazbenik, ali njegov osobni život ispunjen je neobičnim i zastrašujućim pričama koje opisuju njegovu karijeru. U nedavnom intervjuu za “Daily Mirror” 85-godišnji Markus Smitali, poznatiji kao PJ Probi, otkrio je intimne detalje o svojoj prošlosti. Priznao je da voli mlade djevojke koje su maloljetne, iako ima čak 85 godina.

“Ne želim se više ženiti, jer ne mogu biti s curama od 12, 13 ili 14 godina. To je i razlog zašto nisam imao vezu u posljednje 22 godine, ali i zašto Ne koristim online servise za pronalaženje žena. Zato to ne radim. “Uživam u mladim ženama koje su tako atraktivne, ali imaju i veliki teret na sebi. Posljednja žena koju sam doživio bila je mlada dama, a sreo sam je 1997. godine. Vjerujem da je to zbog ilegalne prirode tih veza, objasnio je glazbenik, radije oženivši mlađe djevojke nego se s njima jednostavno zabavljajući.

Probi se ženio tri puta tijekom života, ali samo je jedan od njegovih supružnika bio u poodmakloj dobi kada ih je vjenčao. Niti jedna od ovih udruga nije bila duža od tri godine. Pokušavajući objasniti svoje bolesne sklonosti, Proby je rekao da je rođen u Teksasu, gdje se većina djevojčica udavala do 12. godine. Priznao je da je samo jednom favorizirao stariju ženu, 45-godišnju povjesničarku i voditeljicu. Lucy Worsley, no ovu je odluku donio zbog njezina mladolikog izgleda. Također, Probi je priznao da je imao dosta problema s alkoholom, ponekad je popio i pet boca viskija dnevno. Nakon srčanog udara morao je ponovno učiti hodati i govoriti, istaknuo je kako ne vjeruje da bi doživio 85 godina, a začudila ga je činjenica da je doista doživio 85.

Pitanje pedofilije je ozbiljna tema koja iziskuje stalno ažuriranje. Broj registriranih pedofila u Srbiji raste na godišnjoj razini, zaključno s srpnjem 2022. godine bilo je 675 registriranih pedofila, što je 131 više nego u srpnju 2022., kada ih je bilo 544. Početkom godine javnost je šokirala vijest o čačanskom monahu koji je imao seksualni kontakt s 13-godišnjom djevojčicom, potom je otac u Nišu obljubio 14-godišnju kćer, a potom je podvodio drugim muškarcima. Policija je nedavno uhitila 12 osoba u vezi s akcijom “Armagedon”, osumnjičene za širenje, nabavu i posjedovanje nepristojnog materijala te iskorištavanje maloljetnika u dobi od pet do 14 godina u svrhu pornografije. Možda često čitate ovakve članke…

Odvjetnik Nebojša Milosavljević inače je zastupao brojne žrtve u slučajevima pedofilije, a za Kurir kaže da se u registru pedofila vode samo oni koji su stvarno osuđeni. Ova pojava je sada sve češća. To se odnosi na bolesne osobe koje se ne mogu resocijalizirati. Nikakva kazna ih ne može popraviti zbog njihove urođene ili stečene mentalne manjkavosti. Pedofilija je mentalna bolest za koju nema lijeka i koju psihijatri ne mogu liječiti jer je dio osobnosti. Jedini odgovor je oštro kazneno kažnjavanje i sankcije – napominje Milosavljević u izjavi. Shodno temi, mnogi predstavnici vlasti tokom svojih javnih gostovanja ističu da je potrebno bilo kakvu sumnju na pedofiliju odmah prijaviti, te na taj način spriječiti bilo kakav mogući incident koji bi mogao nastati. Odgovornost javnosti je veoma jasna, a prema počiniocima ovakvih zločina predviđaju se najstrože kazne.