Jelena Karluša sa porodicom, uključujući i ćerke, živi u luksuznoj vili na Dedinju koja je nekada pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju. Ona i njen suprug Duško kupili su ga za 2,5 miliona evra 2018. Pevačica je renovirala imanje po svom ukusu, što vidimo iz nekih objava koje deli na Instagramu iz svog doma. Međutim, njena mlađa ćerka Nike Tošić, koja je postala prava zvezda na društvenim mrežama, često nam daje pogled na njenu sobu i garderobu. Nike ima hiljade lajkova i komentara na svoje video snimke na “Tik-Tok” platformi.

Da je soba ove devojke veoma prostrana i svetla, imali smo priliku da se uverimo u nekoliko navrata preko pomenute društvene mreže. Tu je i sopstveno kupatilo koje bi svaka tinejdžerka želela da ima kao deo svoje male oaze. U centralnom dijelu sobe nalazi se veliki krevet, televizor na zidu i glomazno ogledalo.

Mlađa Karleušina naslednica ima čitavu policu punu plišanih igračaka i knjiga, a mali sto pun kozmetike, šminke i parfema pokazuje da je smisao za lepotu nasledila od majke. Ovo pokazuje da bi dječja soba bila nezamisliva bez igračaka. Garderoba Nike Tošić jedna je od najkomentarisnijih tema među njenim pratiocima, a mnoge devojke žude za njenom elegantnom i skupom odećom.

Uprkos luksuznom načinu života koji vodi, Nika se naširoko smatra prizemnom, simpatičnom i urnebesno smiješnom djevojkom koja je stekla brojne sljedbenike zbog svoje simpatične ličnosti, a ne zbog svog posjeda.