Nika Tošić otkrila ono što smo dugo želeli da znamo! Evo zašto više nigde ne viđamo njenu sestru Atinu i šta joj se desilo (FOTO)

0

Djeca slavnih često su podvrgnuta intenzivnom nadzoru javnosti od malih nogu, unatoč nedostatku pristanka ili sklonosti. To se posebno odnosi na kćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, koje su od malih nogu pod stalnom prismotrom. Kako su odrastali, postali su predmetom divljenja i fascinacije mnogih pojedinaca u različitim sferama. Starija kći poznatog para bila je katalizator njihovog naglog uspona, stekavši veliki broj pratitelja na društvenim mrežama i usput nadahnuvši mnoge druge.

Atina je bila prisiljena povući se s društvenih mreža zbog intenzivnog nadzora s kojim se suočila, zajedno s javnim komentarima. Nakon ovog poteza navodno je uživala u mirnom i idiličnom odrastanju, bez očiju javnosti, u potpunoj suprotnosti s iskustvima njezine mlađe sestre. Nika je, s druge strane, prava internetska senzacija, svojim neodoljivim šarmom, zadivljujućim izgledom i dosjetljivošću osvaja pristalice svojih roditelja i okuplja sve veću bazu obožavatelja na TikToku. Zbog toga se često druži sa svojim obožavateljima.

Nik je prikupio značajnu količinu lajkova i komentara na njihovim objavama na društvenim mrežama. Jedan od razloga tome je Nikin pedantan pristup čitanju i odgovaranju na svaki komentar, što je uvelike pridonijelo njihovoj online popularnosti. Nedavno je veliku pozornost izazvala javna objava djeteta Jelene Karleuše i bivšeg nogometaša. No, trenutno je u fokusu Atina Tošić, kojoj već neko vrijeme nema traga. Nakon njenog porasta popularnosti na “Tik-Toku”, Nikovi pratioci su se zainteresovali za Atinino boravište i njene svakodnevne aktivnosti kao starijeg brata ili sestre.

Odgovor mlađe sestre bio je kratak i jasan, što se može pripisati bliskoj vezi između nje i njezine braće: “Ide dobro.” Nika je odbila otkriti bilo kakve dodatne detalje, ali je izrazila svoju naklonost i divljenje prema svom bratu i sestri koji je odlučio ostati anoniman. Iskrena nam je želja da se anonimni brat i sestra s vremenom promisle i otkriju javnosti. Do tada o njima ima vrlo malo podataka.