NIJE ŽELJELA DA POSTANE DIO SRPSKE ESTRADE ! KĆERKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ ODLUČILA JE DA NE IDE MAMIN STOPAMA , A EVO ČIME SE ONA DANAS BAVI

0

Na našoj šou-biznis sceni apsolutno važi ona narodna tvrdnja da kruška ne može da padne ispod jabuke.

Svjedoci smo da se najveći broj djece poznatih roditelja bavi zanimanjem svojih očeva i majki, iako mnogi od njih nemaju realan talenat za pjevanje, glumu, umjetnost ili sport.

Pravila postoje da bi se kršila, a izuzeci kažu da nemaju baš sva djeca poznatih potrebu da budu javne ličnosti. Baš to nam poručuje kćerka folk zvijezde Snežane Đurišić, Maja Živković, koja ne samo da se ne bavi zanimanjem svoje majke već ni ne živi u Srbiji.


Naime, pjevačica iz braka sa pokojnim harmonikašem Slobodanom Gvozdenovićem ima kćerku Mmaju i sina Marka. Iako su oboje naslijediili talenat za pjevanje od majke, niko od njih se nije odlučio za taj put.

– Snežana jako retko priča o svojoj deci, ali je veoma vezana za unuke i trudi se da im posveti što više slobodnog vremena. Marko živi u Srbiji, ali Maja je godinama u Americi gde se bavi ulepšavanjem žena. Ona je mejkap artist, tetovira obrve i, pored tradicionalne, radi i tretmane permanentne šminke koja se ne skida. Sa suprugom i decom živi u Nju Džersiju, a svoj mali biznis promoviše na društvenoj mreži Instagram ne hvaleći se čija je ćerka – naglašava izvor.

Dok je bila djevojka Maja je pjevala, ali kako je odrastala, urpkos talentu koji posjeduje, nije htjela da postane dio muzičke scene.


– Snežana nije branila svojoj ćerki da peva, naprotiv. Bila je svesna da ima talenta, ali Maja je odbijala. Iako sklona umetnosti, ipak se opredelila za kreativan i zanimljiv posao od kog jako dobro može i da zaradi. Korektivna i dekorativna šminka je poslednjih godina izuzetno popularna, a Maja je obučena da radi i najkomplikovanije tehnike. aja je znala da kaže da je ostala željna majke u periodu kada joj je bila najpotrebnija, pa nije želela da takav život pruži i svojim naslednicima. Bavi se kreativnim poslom daleko od kamera i javnog života Srbije. Snežana kad god može otputuje u Ameriku da bi provodila vreme sa svojom ćerkom i unucima – završava izvor.


Iako Maju na Instagramu ne prati mnogo ljudi, ona je sadržaj svog profila usmjerila na posao kojim se bavi. S vremena na vriijeme objavi i svoju fotografiju, uglavnom portret, a svi koji je prate su saglasni da je ista majka.