NIJE SE JOŠ RAZVELA A VEĆ JE PRUŽILA DOM NJEMU??? Mnoge ne čudi njen potez (FOTO)

0

S obzirom da je Jelena Karleuša saopštila da se razvodi od Duška Tošića sa kojim je provela 14 godina i sa kojima ima dve ćerke, nije čudo što mediji svakodnevno pišu razne stvari o njoj. Šta god da ona sada uradi, to će biti potencijalna tema za tabloide, pa tako vam donosimo i današnju priču koja je privukla ogromnu pažnju, naročito između njenih vernijih fanova. Mnogi su komentarisali da je ona objavila informacije o razvodu kako bi dobila na marketingu jer se navodno snima njen novi album, nešto što je pre svega i opisuje, jer ona je pre svega pevačica.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku, ali i po stilu života koji žive. Također, ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Pošto se mnogo priča o životu Jelene, znaju se i neke stvari oko nje koje se tiču stila života, a to je da je ona vegeterijanac. Ona važi za velikog aktivistu za zaštitu životinje, te svakodnevno podseća i kritikuje društvo za nasilje nad njima.

Često posećuje azile za napuštene životinje u Beogradu. Poznato je da ima tri mačke i jednog psa u svome domu, a sada je nedavno pružila utočište još jednom psu nakon što ga je udomila. Tako je raznežila svoje prave fanove i opravdala zašto je aktivista za životinje. To je uticalo i na njenu ishranu, pa se za nju zna da ne jede meso, dodajući da jedan tanjur pasulja ima istu količinu proteina kao i grilovana piletina. Ona je neko ko definitivno ne nosi odevne predmete od krzna i kože.