NIJE ONA TOLIKO NEVINAŠCE KAKVIM SE ŽELI PREDSTAVITI- Istina isplivala na vidjelo- MILICA TODOROVIĆ JE OVOJ SVOJOJ KOLEGINICI PREOTELA MUŽA- Bila je to njena VELIKA LJUBAV (FOTO)

0

Milica Todorović je imala mnogo veza, a od svih njih je najduže trajala veza koju je imala sa koreografom Milošem Paunovićem, dok su ipak mediji malo više pratili njenu vezu sa Petrom Strugarom.

Ona je sa Paunovićem inače bila čak pet godina, te su oni bili samo korak do oltara, ali se ipak sve u jednom trenutku raspalo pa se čitava javnost iznenadila zbog toga. Tako su i neki rekli kako se nisu iznenadili zbog načina na kojeg su se rastali jer je poznato kako je to krenula njihova veza.

Kako tvrdi pjevačica Andrea Demirović, Milica je inače stupila u vezu sa Milošem u vrijeme kada je on bio u braku sa crnogorskom pjevačicom, pa kada se saznalo za Milicinu i Miloševu vezu, Andrea ja izjavila u medijima kako ona nije mogla vjerovati kako je Miloš vara u vrijeme kada je on čekala njihovo dijete.

“Ja sam se osjećala voljeno i sretno do samog rođenja našeg djeteta, a onda sam u najosjetljivijem trenutku svake žene saznala da sam ja jedan duži period živjela u zabludi. Ja nemam neke namjere posebne da komentarišem postupke ili izbor od moga supruga jer ipak je on bio moj izbor, jeste bio loš, ali je bio moj, pogotovo i zbog činjenice da je otac mog djeteta”, rekla je tada Andrea pa šokirala čitavu javnost.

Interesantna stvar je da je Milošu inače trebalo pet godina kako bi ostavio Andreu, pa mu je i isto toliko vremena trebalo kako bi on raskinuo sa Milicom, dok oni koji vjeruju u neke priče sudbine će možda sada i da razumiju zbog čega je to Milica inače nesretna u ljubavi.