Nije mogao više da trpi, odavno je hteo da ode! Siniša Kovačević REKAO KRAJ, Ljilja Blagojević se oglasila na Instagramu i POTVRDILA (FOTO)

0

Odluka Siniše Kovačevića je imala veliki uticaj na medije, izazvavši udarne taase nalik eksploziji bombe. Naime, ova vijest je kao bomba odjeknula u svim medijima, a mnogi su ostali u nevjerici dok su pokušavali obraditi ozbiljnost situacije. Sama veličina odluke je bila zapanjujuća i ostavila je neizbrisiv trag u industriji. Potresi ove objave su se danima osjećali, dok su analitičari vagali o implikacijama njegove odluke. Ciklusom vijest dominirala je priča, a izgledalo je kao da je svaki aspekt situacije bio pod okom medija. Uprkos cijelom haosu, jedno je bilo jasno, a to je da je odluka Siniše Kovačevića duboko uticala na industriju i pamtiće se godinama.

Posljednjih godinu dana mediji su pratili njegovu porodicu što je dovelo i do spekulacija o braku Siniše i Ljiljane Blagojević. Siniša najviše voli provoditi vrijeme u njihovoj vikendici, dok Ljilja često putuje sa svojim prijateljima i posjećuje njihovu kćerku Kalinu, koja sada prolazi kroz težak period, nakon drugog razvoda i potrebna joj je podrška u podizanju djeteta.

Mnogi faktori su doprinijeli pojavljivanju glasina o njihovom statuse veze i to je izazvalo mnoge spekulacije. Par je odlučio da odbaci naslovne strane, a Kalina je odlučila da sada progovori i da potvrdi to da su njeni roditelji i dalje sretno zaljubljeni. Ova izjava je malo ugiušila medijsku pomamu, a porodica je opet postala predmet spekulacija. Odluka Siniše Kovačevića je izazvala pometnju u medijima i kao rezultat toga su i novi naslovi. Izgled ada su postupci pisca uticali na ljude oko njega, pa tako uključujući i Ljiljanu i Kalinu. Situacija je izazvala veliku pažnju i raspravu u javnosti, a mnogi su pričali o razlozima iz njegove odluke i šta to znači za budućnost. Njegov potez je imao veliki uticaj na sve uključene i izazvao je veliko interesovanje šire zajednice.