NIJE MOGAO DA HODA, OVO JE SIN VIKI MILJKOVIĆ: EVO KAKO DANAS IZGLEDA, PEVAČICA GA SVIMA POKAZALA…(FOTO)

0
163

Viki Miljković je svakako pjevačica koja je dala jako puno narodnoj muzici, a njena vrhunska karijera traje skoro preko 20 godina. “Mahinalno” je pjesma koju je izbacila prije nekih 15 godina, i od tada kreće njen vrtoglavi uspjeh i dobr apjesma, koju je apsolutno svako prepoznao i pohvalio. Udata je za estradnog menadžera jako dugo vremena, a sa njim ima i jednog sina.

Sada, kada je udarila kriza sa korona virusom, ona je i dalje aktivna na TV-u, ali ovaj puta u ulozi žirija. Ona tamo daje jako korisne savjete, a neki od takmičara su je uzeli i za mentora, gdje je pokazala da itekako zna kako se radi dobar posao, po pitanju pjevanja, i davanju savjeta za iste.

Međutim, svi smo mislili da je ona mirna po prirodi, ali ipak svaku drugu emisiju ona dođe u konflikt sa Jelenom Karleušom, a nekada njihov rat zna da preraste u ivicu fizičkog sukoba, ali Dragan Stojković Bosanac sve to presječe, i na svoj stari, šmekerski način sve to prekine i emisija ode u njegovom željenom pravcu. Viki Miljković je tako prije par dana bila gost u emisiji “Ekskluziva”, a tamo je govorila o nekim ženskim temama, kao i o tome kako je u današnje vrijeme biti majka.

Naime, njen sin je u mlađim danima imao problema sa nogama, a nakon jako puno posjeta doktoru, on je napokon prohodao, i kaže kako je zahvalna samo bogu na ovome što joj je pomogao. Upisala ga je u privatnu školu, i kaže da je stroga majka kada treba tako da bude.