NIJE JECA, NIJE CECA, ONA JE NAJBOGATIJA SRPSKA PEVAČICA: Na nogama nosi zlato, a tašna joj vredi ko 2 veća stana! (FOTO)

0

Na domaćoj estradnoj sceni zaista postoji veliki broj pevača i pevačica. Isto tako, postoji i dosta onih koji se mogu pohvaliti svojim velikim uspehom u karijeri i zaista su zvezde u pravom smislu te reči. Svakako da nam prvo pada na um Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, koje su u na muzičkoj estradnoj sceni već po nekoliko decenijama. Mnogi će misliti da su upravo one najbogatije, ali to nije tako. Saznajte koga vam mi danas predstavljamo u nastavku ovog teksta!

Dijana Janković, poznata i kao Didi, je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 22. jula 1988. godine u Beogradu. Ona važi za najbogatiju pevačicu i svoje bogatstvo je stekla na staromodan način, tačnije dobrom udajom. Dijana se 2013. godine udala za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka, Danijela Rokvića. Spektakularno venčanje je održano u jednom luksuznom restoranu u Monte Karlu i veoma retko dolaze u Srbiju.

Ukoliko retko dođu, borave u velikoj vili od 500 kvadrata koja pršti luksuzom. Imaju zaposlene čak tri kućne pomoćnice a Dijanin garderober zauzimaju stvari koje su jako skupocene i vredne kao i pola kuće. Dijana je nedavno otkrila da namerava uskoro da renovira celi jedan sprat, tako što će ga pretvoriti u garderober. Jedan zid je planiran samo za obuću, a drugi za kolekciju torbi. U toj kolekciji nalazi se i Hermesova Birkin torba, koja košta kao dva stana u centru Beograda. Neki kažu da lista čekanja za ovu torbu velika i da se čeka po šest godina a sama cena iznosi 100.000 dolara. Također ima kolekciju roleks satova i veliku jahtu.