NIJE JE BILO LAKO OSVOJITI Ovako danas izgleda 20 GODINA MLAĐA SUPRUGA Radeta Šerbedžije

0

Rade Šerbedžija je popularni muzičar i glumac koji već godinama ima veliku međunarodnu publiku. Za njegov se rad mnogi zanimaju, ali se o njegovom privatnom životu malo zna. Rade prepisuje zasluge Vanesii Redgrave što mu je pomogla u njegovom putu prema zvijezdama i što je bila njegova kuma, bio je uspješan i u Holivudu, a među prijateljima je ima dosta popularnih prijatelja, među kojima su Dragan Nikolić i Zoran Radmilović.

U današnjem članku ćemo pisati o njegovom ljubavnom životu, te je on dugo u ljubavi sa Lenkom Udovički, za koju moramo reći da je jako posebna, i da je ta ljubav počela prije više od 3 decenije. Upoznali su se 1990. godine u Subotici i bilo je jasno da su stvoreni jedno za drugo, a krunisali su ljubav braom kada je on imao 43 godine, a onda samo 23.

Lenka je rediteljka koja je rođena u Beogradu i bila je djevojka koju je malo ko mogao osvojiti, ali je Rade na kraju bio uspješan u tome. Bila je uvijek njegova najveća podrška, ali ono što je zanimljivo je to što nije nikada išla na njegove koncerte. Prije par godina, Rade je pričao za medije, i govorio je tada o svojoj supruzi, gdje je rekao sljedeće: “I još ću 30. Nikada sa njom nije dosadno. Ona nije nikada došla na moje koncerte jer ima tremu, a kada glumim nema tremu, ali kad pjevam ima.. Govori da ću se zbuniti, da ću ispasti iz ritma, pa reko šta ako ispadnem iz ritma, ja pjevam a oni me prate”- rekao je on.