NIJE ARKAN TAJ KOJI JE CECU NAPRAVIO ZVIJEZDOM- ” Upoznali smo se na plaži, bio je šokiran kada me je vidio”- ON MI JE PROMIJENIO ŽIVOT (FOTO)

0
283

Jedna od najvećih zvijezda srpske estrade je svakako Ceca Ražnatović koja je svoju karijeru počela sada već davne 1988. godine kada je izdala i svoj prvi album koji se zvao kao i njen prvi veliki hit ”Cvetak zanovetak”. Nedavno je otkrila da joj je u napretku u karijeri mnogo pomoglo poznanstvo s apoznatim harmonikašem Mirkom Kodićem, a Ceca je otkrila i kako je kao veoma mlada dobila angažman na cenogorskom primorju:

“Ja nisam svoju karijeru započela ispod šatora, ja sam sa samo deset godina počela da pjevam, pjevala sam svadbe, rođendane, ispraćaje. Bila sam čudo od djeteta, pa smo otišli u Sutomore na odmor, a posljednji dan smo otišli na večeru gdje je svirao jedan bend uživo. Tada su pitali da li jedna mala može nešto da im otpjeva. Gledali su ko je “koleginica”, a ja sam imala tada samo 11 godina. Čovjek je tada pitao: Ovo dijete? Da li se vi šalite sa mnom?”

U nastavku je Ceca otkrila i ove stvari:” Već je bio fajront, razišli su se gosti, ja zapjevam pjesmu Nade Obrić i odjednom masovno se ljudi vraćaju u baštu i kreću aplauzi meni i bendu. Tada je šef zamolio moje roditelje da produže ostanak, da dobijem angažman, a ja sam tada u tom trenutku već bila profesionalac. Ja sam kukala da ostanemo, zbog toga što je meni to značilo. Nadala sam se da će me ćuti neko od bitnih ljudi, urednici i muzički producenti bili su veoma rigorozni”

Ostatak teksta pročitajete OVDJE