Ni velike naočare nisu sakrile tugu: Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke, sva u crnom i bez osmeha (FOTO)

0

Glavna vijest u medijima u posljednjih par dana je gubitak bebe Anastasije i Gudelja. Poznato je da je Anastasija prije nekog vremena bila u drugom stanju, te da očekuje djevojčicu sa svojim izabranikom nemanjom Gudeljom. Ali, dogodio se strašan gubitak, Anastasijina trudnoća je prekinuta, a tu vijest je Nemanja odlučio objaviti na svom profilu na instagramu. One je napisao da im je ovo jako težak period i da janvostrazumije njihovu bol, i da ne mogu pričati trenutno o tome, ali da je njihova ljubav jaka i da će uspjeti da ovo prebrode.

Njih dvoje su planirali građansko vjenčanje početkom jula, a trebalo bi da se dogodi u Sevilji, dok se crkveno cjenčanje kao i veliku svadbu planirali naredne godine u Srbiji. Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović se u javnosti nije oglašavala nakon gubitka unuke, a svi se pitaju da li će ići u Sevilju kako bi obišla svoju kćerku.

Mediji prenose da je ona snimala jučer polufinalnu emisiju Zvezdi Granda, gdje je član žirija neko vrijeme, te da se zbog poslovnih obaveza i dalje ne može uputiti u Španiju. Kada se ona pojavila ispred zgrade u kojoj ej bilo snimanje, na njoj se moglo primjetiti da je jako tužna. Na sebi je nosila crno, kompletna u crnom, i nije htjela da razgovara sa okupljenim novinarima ni o jednoj temi, pogotovo o onoj šta se desilo sa njenom kćerkom. Ostaje nam da vidmo kak će se stvair odvijati i da li će Ceca ipak odlučiti da se javi u medijima zbog ove situacije.