NI DOKTORI OVO NE MOGU DA OBJASNE- Ova stvar u kratkom roku liječi vašu jetru, pomaže bubrezima i probavnom sistemu (FOTO)

0

Poslednjih godina smo svedoci kako se svet promeni iz korena. Pre svega, nastupila je pandemija korone virusa, zbog koje su se mnogi okrenuli ozbiljnije prema svome zdravlju. Sada imamo i bolest takozvanu majmunskih boginja koja po saznanjima nije opasna po život. Zbog kapitalističkog režima života primorani smo da živimo jako napet i brz život. Mnogi od nas zbog toga ne vode računa o svome zdravlju.

Dakle, sve obavljamo brzo, pa samim time i na brzinu jedemo nezdravu hranu i pijemo nezdravo piće. Tu također dolazi i svakodnevni stres zbog materijalnih stvari, ali je zaista teško održati perfektan fizički i psihički balans. Ono što je tužno je i to da mnogi ljudi na Zemlji nisu u mogućnosti da priušte zdravu hranu sa sebe i porodicu, pa se opredeljuju za nešto što mogu, a to je opet jako nezdravo. Mi vam danas donosimo savet i važne informacije kako da pomognete sebi i svome organizmu.

Zbog toga što svakodnevno jedemo masnu, nezdravu i brzu hranu punu kalorija može itekako da nam strada jedan deo odganizma, a to je jetra. Svi stručnjaci sveta savetuju da vodimo brigu o sebi te “slušamo” šta nam naš organizam govori, kroz promene na telu, ali i kroz psihičke promene. Jedan od najvažnijih ljudskih organa je svakako jetra koja pazi na celi organizam i čisti ga od toksina koji se nakupljaju u ljudskom organizmu.

Da bi smo sačuvali jetru zdravu, mnogi stručnjaci savetuju da jednom dnevno popijemo jednu čašu sirutke, koja se pokazala jako učinkovita po tom pitanju. Semenke papaje su se također pokazale kao nešto što je jako učinkovito, pa stručnjaci savetuju svaki dan oko 5 ovih semenki. To će također pozitivno delovati i na naše bubrege, rad creva, a samim time i na stolicu.