NEVJEROVATNO ! NAŠA POZNATA PJEVAČICA PBJEDILA R*K DVA PUTA, SADA JE OTKRILA SVOJU PRIČU !

0

Pjevačicu Bojanu Bjaraktarević smo imali prilike da gledamo u takmičenju emisije Nikad nije kasno. Ona je trostruka pobjednica navedenog takmičenja. Ono što nismo znali je njena borba sa kanc*rom,koji joj je prvi put dijagnostikovan 2017. godine.

Bojana Barjaktarevic - Prodji sa mnom ispod duge - (live) - NNK - EM 32 - 20.06.2021 - YouTube
Bojana je teško prihvatila vijest da ima r*k d0jke, ali kako kaže, riješila je da se bori. Nakon što joj je 2017. godine dijagnostifikovan na lijevoj d0jci, pjevačica je psihički pala, ali samo nakratko. Iako je pobjedila malignl karc*nom, 2019. pojavile su se metastaze u predjelu pazuha.

Uslijedile su hemioterapije, gubitak kose i brojna odricanja, ali ona nije željela da se sažaljeva i predaje.

– Lekari su mi rekli da je metastaza pod pazuhom. Operacijom su mi otklonjene 24 žlezde, pa je usledila hemoterapija i eto, pozitiva me je spasila. Morate da se suočite sa tim i da se lečite. Slušam ja lekare, ali slušam i svoju intuiciju. Nikada nisam ležala kuči i sažaljevala se. Ja sam posle prve hemoterapije otišla na svirku da radim. Mene je doktor pitao da li sam normalna, ali ja nisam želela da razmišljam o tome več da budem sa ljudima i radim – objašnjava svoju borbu koja je bila neminovna.

Bojana Barjaktarević nakon POBEDE: "Više nema nazad, ovo je POČETAK moje nove karijere" (VIDEO) - Nikad nije kasno - Grand Online
Ipak, ona se do dana današnjeg nije završila. Opaka bolest zahtjeva redovnu kontrolu, te danas ništa ne prepušta slučaju.

– Borba sa bolešću nikad nije gotova, što se jednom desi može uvek da se vrati. To nije tajna nikakva, žene treba i moraju da pričaju o tome. To je jedini način da se i prevaziđu neke stvari – istakla je Bojana koja je pobedom u “Nikad nije kasno” dosanjala svoje davnosanjane snove da bude jedna od najtraženijih pevačica. Danas, kada je borba za zdravlje daleko iza nje, živi gotovo drugi život, a cena nastupa odavno je skočila.

Bojana Barjaktarević o borbi sa rakom

– Nastupi i cena istih je skočila za duplo. Negde od polovine takmičenja je sve krenulo uzlaznom putanjom. Kod kuće ni ne boravim, jedva sastavim dva dana u toku nedelje da mogu da odmorim. Radim najviše privatna veselja i to je moj teren. Zadovoljna sam, volim svoj posao i velika je medijska ekspanzija nakon pobede u “Nikad nije kasno“ – zaključila je pjevačica.