Nevjerovatna transformacija zvezde Granda: Krstinja smršala 90 kg, nove fotografije su joj “vau”

0

Ova popularna mlada pjevačica je odlučila da uradi nešto sa svog tijela, pa je tako odlučila poslije silnih kritika uradi operaciju želuca kako bi smršala.

Ona je bila u finalu Zvezde Granda prošle sezone, a izgubila je čak 90 kilograma od početka takmičenja do danas.

Ona je u prvom krugu bila zapažena nakon pojavljivanja u takmičenju Zvezde Granda, kako zbog vokalnihi sposobnosti koje su bila vanserijske do tog da je imala stvarno prekomjeran broj kilograma.

Ona je dobila dosta komentara da je izuzetno lijepa djevojka, ali da zbog sebe i svog zdravlja mora da smrša, da izgubi taj višak kilograma koji ima.

Riječ je o KRSTINJI TODOROVIĆ, mislili su neki da neće opstati u takmičenju, da neće uspjeti na javnoj sceni ukoliko ne izgubi višak kilograma, a ona nije ništa htjela prepuštati slučaju, pa je odlučila nešto uraditi po tom pitanju.

Ona je odlučila otići na operaciju želuca, nakon toga je krenula postepeno mršati, izgubila je sad već 90 kilograma.

Imali ste priliku da vidite gornju sliku koliko je smršala, nevjerovatno, a na kraju teksta ćete imati priliku vidjeti i kakva je bila kad je bila bucka:

Mnogi su se iznenadili kad su vidjeli koliko je smršala Krstinja Todorović, koja je bila baš pretjerala u kilaži svojoj, ali pokazala je da može da smrša, ovo je nešto sjajno i nešto je mnoge obradovalo, da ovako lijepa i talentovana djevojka uspije da smrša čak 90 kilograma i dovede svoju liniju skoro do savršenstva.

Njoj gode pohvale, a dobro se sjeća i riječi Saše Popovića koji je rekao da želi da je vidi u mini suknji, aludirajući na to da smrša.