NEVJEROJATNA PRIČA SNEŽANE ĐURIŠIĆ I NJENOGA PARTNERA VANJE- Da to nije napravio, vjerojatno bi bilo kasno- HITNO JE ISTRČAO IZ AUTA (FOTO)

0

Pjevačica Snežana Đurišić je već dugo godina u ljubavi sa Vanjom Miloševićem koji je inače ginekolog, a velika podrška su jedno drugom u poslovnom, ali i privatnom životu.

Snežana je rekla kako nju Vanja podržava u svemu što ona radi pa i da je često zna voziti na snimanje Zvezda Granda, pa su ovoga puta i oni podijelili par situacija koje su njih zadesile. Rekli su da je to bilo kada je Vanja vozio Snežanu jednom, a da su onda naletjeli na saobraćajku, pa jer je on zdravstveni radnik, odmah je gledao kako će pomoći povrijeđenima.

“Ispred nas je bio neki sudar, a tako je Vanja odmah zaustavio auto pa je istrčao iz auta i pomogao je tim povrijeđenima, te uradio sve što može da bi što prije bili prebačeni u Urgentni centar, a mene je odveo na snimanje pa je i poslije toga otišao do klinike kako bi vidio kako su ti ljudi i da li on mož još kako pomoći. Ja sam zaista mnogo ponosna na njega i na njegovu profesionalnost”, izjavila je ova pjevačica.

Vanja je ranije rekao da je on jednoms pasio ženi život na neobičan način i da se to dogodilo u emisiji “Praktična žena” u vrijem kada je voditeljka Nataša Pavlović pitala žene da li je neka od njih voljna kako bi je ginekolog pregledao na licu mjesta.

“Ja sam mislio da će to da se obavi nakon emisije i da će doći kod mene na kliniku, ali je Nataša tu već imala sve spremno i paravan i kompjutere, te materijal koji je potreban za pregled. Ja sam uradio pregled i papa test, odnio sam onda pločice na klinku kod mene i dao patolozima i tada smo uradili biopsiju, pa nakont oga i operaciju, a da nije bilo toga pregleda možda bi i bilo već kasno”, rekao je Vanja.