NEVJERICA I ŠOK- Ovo niko nije znao- U GROB NOSIM SVE ŠTO ZNAM O NJOJ- Poznata pjevačica ispričala sve o Cecinim TAJNAMA (FOTO)

0

Mnogi od vas se sećeju poznate pevačice Sanje Đorđević koja poslednjih godina nije toliko u javnosti, ali se svakako sećamo nekih njenih pesama početkom i sredinom 2000-tih godina. Ona je naime ovih dana ponovo dobila medijsku pažnju. U nastavku pročitajte u čemu je reč!

Poznata pevačica Sanja Đorđević se nedavno prisetila 90-tih godina kada je počeo rat u Bosni i Hercegovini. Pošto je ona iz Sarajeva, morala je sa svojim suprugom Petrom Đorđevićem da se odseli u Švajcarsku. Ona je naime novinarima otvorila dušu i ispričala kroz šta je sve prošla, te da je bila u velikom strahu da joj se majka i sestra neće žive izvući iz rata.

Također je rekla da kada je otišla za Švajcarsku, svoj stan je pretvorila u sklonište za izbjelice i za sve one kojima je bila potrebna pomoć. Dodala je da je rat nešto najgore što može da se desi, te da razumije sve ljude koji su prošli kroz takve traume. Ona je 90-tih godina bila mlada i kako kaže morala je da preko noći odraste. Bilo joj je teško, ali je verovala u bolje sutra. Rekla i to da je u svemu tome bitno imati prijatelje i graditi prijateljske odnose.

Nakon završetka rata ona dolazi u Srbiju gde počinje da gradi svoju karijeru. Rekla je da je jedna od njenih najboljih prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović, te da su uvek bile tu jedna za drugu, te da sve što pričaju između sebe može da ide s njima u grob, kada su u pitanju tajne. Za kraj je rekla da ako njoj nešto prijatelj kaže u povjerenju, nema te sile kojoj bi odala te stvari. Pomaže kada god je u mogućnosti. Priznala je da se i ona se često znala razočarati u ljude. Ostatak teksta pročitajte ovde.