NEVEROVATNO ŠTA SE RADI NAŠIM PEVAČICAMA U BUGARSKOJ!!! Folk pevačica otrkila SVE – Ove detalje NISMO ZNALI i jako su ŠOKANTNI!!!!

0

Svakodnevno možemo da pročitamo vesti sa domaće estradne scene. Privatni životi pevača i pevačica su od uvek bili glavna tema za medije. Na estradi je prisutno zaista mnogo izvođača koji su uspeli da ostvare zavidne karijere i da mnogo zarade. Ti izvođači na izgled žive veoma lagodnim životom i mnogo putuju, popularni su i zarađuju, međutim ovaj posao sa sobom nosi i veliku dozu stresa.

Jedna od takvih je definitivno i Nataša Đorđević, koja je slavu stekla krajem 90-tih i početkom 2000-tih godina. Nedugo nakon toga je nestala i nismo toliko čuli od nje. Mnogi misle i da je prestala pevati. Ono što je prati celi život je to da je umalo poginula u saobraćajnoj nesreći zbog svoga ljubavnog partnera i to je nešto što nerado priča u medijima.

Ono što je zanimljivo je to da ova pevačica itekako peva uživo u punom kapacitetu, samo što se o njoj toliko više ne priča kao pre. Za one koji nisu znali, ona često peva u Bugarskoj na svadbama i raznim proslavama, pa je nedavno otkrila je da Bugari imaju običaj da kada su zadovoljni pesmom, po pevačima bacaju salvete, ali i novčanice. Tom prilikom je izjavila da su honorari dosta veći nego u Srbiji. Također je dodala da u Bugarskoj posebno vole Vesnu Zmijanac.

Poznate pesme Vesne Zmijanac kao što su “Kazni me kazni, Jorgovane, Sto života” i po nekoliko puta. Pričalo se da je jedne prilike Vesna nakon nastupa u Bugarskoj, kada je prebrojala sav bakšiš ostala je u šoku jer je tu bilo oko 40.000 evra. Isto tako, pošto nije bilo orkestra, nije morala da to sve deli.  Kaže da je  pesma “Kazni me kazni” njihova himna u Bugarskoj i da svi polude za tom pesmom.