NEVEROVATNO!!! SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI- POZNATU PEVAČICU USRED KONCERTA ZASULI PREDMETIMA, TOTALNI HAOS! (VIDEO)

0

Poznate ličnosti, među koje se ubrajaju pevači i glumci se svakodnevno susreću sa kontraverzama u privatnom životu. Bilo je i dosta šokantnih stvari koje su preživljavali zbog svojih fanova i verovatno nije prvi put da čujete da je na nekom nastupu nastao problem. Na Balkanu taj problem je najviše u publici gde se neko u klubu tuče ili razbija, ali u svetu je isto tako česta pojava da neko iz publike napada pevača ili pevačicu. Da stvar još bude gora, gađaju ih raznim predmetima. Mi vam danas donosimo jednu takvu priču. Saznajte u nastavku o kome i o čemu se zapravo radi!

Poznata pevačica iz Španije pod imenom La Zowi, koja ima 29 godina, nedavno se zadesila u sukobu s publikom na muzičkom festivalu održanom u gradu Haenu. Taj incident je započet kada je neko iz publike prema njoj bacio upaljač na šta je devojka u mikrofon rekla da tako nešto nikada nije doživela, pa pritom publiku nazvala životinjama.

To je svakako naljutilo publiku koja ju je nekoliko sekundi posle gađala sa nekoliko predmeta. Ova izgleda nervozna pevačica je uzela stalak za mikrofon i bacila u publiku, a potom je ljutito otišla sa scene. Nakon određenog vremena se pevačica vratila na scenu i rekla zašto neće nastaviti svoj nastup. Također, ovaj incident nije komentarisala u medijima i nije se nakon ovoga oglašavala na svojim društvenim mrežama.

Ova pevačica ide uzlaznim putem i postaje sve više popularna gde ima i po par miliona pregleda na jutjubu te preko 300.000 pratitelja na instagramu. Također, pažnju privlači i čestim golišavim fotografijama i onim gde ističe svoje atribute. Video ovog incidenta pogledajte ispod ovog teksta!

@yungibeef

la gente ayer en jaén tirándole cosas a la zowi🙃 #lazowi #jaen #concierto #lavendicion

♬ sonido original – 𝐞𝐥 𝐬𝐞𝐤𝐨