NEVEROVATNO! Od ove HRANE će vam rasti GRUDI – biće zategnute i bar ZA BROJ VEĆE!

0

Živimo u svetu kada je previše javne pažnje usmereno ka s*ksu i svime što on nosi. Izgleda da to više niko ne radi iz ljubavi, već zbog požude. Obično su ženske osobe kojima se postavljaju standardi i trednovi za sve, pa tako i za vlastito telo. Nažalost, sve je manje prirodnih delova tela, a sve je više plastičnih operacija uzrokovanim pomenutim trednovima.

Mi vam danas donosimo zanimljiv i drugačiji savet. U pitanju su ženske grudi i mnogi će se složiti da je danas sasvim normalno imati silikone. Međutim, postoje i one žene koje žele da se odupru takvom poduhvatu, ali ipak pate zbog posedovanja malih grudi. Postoje i rešenja, kao što su push up grudnjaci. Mi vam donosimo prirodne sastojke za koje se ispostavilo da utiču na povećanje ženskih grudi. Pored toga, u pitanju je prirodna ishrana i svakako je dobro da jedete zdravo, tako da nemate šta izgubiti!

Na prvom mestu su biljni proteini. Naime, ukoliko ne možete da se ugojite, možda bi trebalo da uvedete ovo u svoju ishranu. Dakle, uz vežbu će vam pomoći u stvaranju mišića. Ako nabacite koji kilogram ovim zdravijim putem, grudi će vam postati bujnije i vidljivije. Pod ovim se podrazumeva konzumiranje graška, pir, kinoa, čija, sočiva, tempeh, heljda, spirulina. Verovatno niste znali, ali postoje i zdrave masti, koje su jako bitne za naš organizam. One čuvaju naše srce, pa vam predlažemo avokado, bademe, orahe, losos i maslinovo ulje.

Na trećem mestu su fitoestrogeni i u njih spadaju lan, soja i mahuke. Naime, one sadrže najveći nivo fitoestrogene, koje je jedinjenje biljnog porekla koji imaju estrgesnki ekefat. Isto kada su nivoi cirkulišućih estrogena visoki, kao kod žena u predmenopauzi, ova jedinjenja mogu da se vežu na estrogenske receptore i blokiraju aktivnost hormona, a kod žena u posmenopauzi deluju kao estrogen.