NEVEROVATNO! Naučnik tvrdi da je SNIMIO kako DUŠA napušta telo: Slikao čoveka dok umire i šokirao svet! (FOTO+VIDEO)

0

Konstantin Korotkov, naučnik iz Rusije je u skorije vreme šokirao celi svet zbog toga da je napravio jedan specijalni softver. Prema njegovim rečima ovaj softver omogućava da se vidi duša u trenutku smrti, kako napušta telo. 

Kako se navodi, on je uspio da uhvati taj momenat zahvaljući metodi koja podrazumeva korišćenje gasova koji olakšavaju vizualizaciju. Inače, ovaj naučnik je ovo objavio i pre nekoliko godina. Niko od tada nije prijavio niti slično otkriće njegovom. Mnogi su tada hteli da ovo svrstaju u epohalno otkriće.

Konstantin Korotkov je inače profesor kompjuterskih nauka i biofizike na prestižnom univerzitetu u Sankt Petersburgu. Konstantin Korotkov je za svog života objavio više od 200 naučnih članaka u vodećim internacionalnim časopisima za fiziku i biologiju. Vlasnik je 17 patenata u oblasti biofizike. Predavao je u 43 zemlje i učestvovao na više od 100 međunarodnih konferencija. Autor je devet knjiga koje su prevedene na više jezika. Pored svega toga je također izumeo i softverski kompleks GDV, odnosto tehnike vizualnog prikaza pražnjenja gasa. Za ovaj veliki ekperiment je također koristio posebnu bioelektrografičku kameru da bi snimio smrt jedne osobe. Dobio je neverovatne rezultate.

Istraživanje je sproveo nad ljudima koji su imali iznenadnu nesreću u kojoj su izgubili živote. On je objasnio kako zapravo duša prvo napušta pupak i glavu, a poslednji na red dolaze prepone i srce. Također je primetio da kod ljudi koji dožive iznenadnu i nasilnu smrt, te umru iznenada, dolazi do konfuznog kretanja duše, te da dolazi i nekoliko dana posle proglašene smrti nakon što napusti telo.

Njegov eksperiment i metoda praćenja je prihvaćena i od strane Ministarstva Rusije, te je koristi oko 300 lekara kako bi pratili stanje kod pacijenata koji boluju od opakih bolesti. Da li vi verujete u ovako nešto? Pišite nam u komentare!